Bli med på TINE FOTBALLSKOLE! Meld på her!

24. – 26. juni er det igjen klart for populære TINE Fotballskole på Midjord. A-lagsspillerne er instruktører sammen med andre Brodd-trenere – og sørger for noen uforglemmelig dager for deltakerne.

Årets TINE fotballskole er åpen for alle barn født 2012 – 2005. Det blir lagt opp til gode tekniske øvelser, smålagsspill – men også mye lek og moro.

DET ER NATURLIGVIS INGEN BETINGELSE Å SPILLE I BRODD FOTBALL FRA FØR.

Dagsplan:

08:00 – 10:00 Åpent klubbhus

10:00 – 11:15 Trening/stasjoner

11:15 – 12:30 Lunsj

12:30 – 13:45 Trening/stasjoner

13:45 – 14:00 Rydde utstyr

14:00 – 16:00 Åpent klubbhus

Åpent klubbhus er et tilbud for de som trenger å ha barnepass. Dere må derfor merke av når dere melder på om dere ønsker barnepass eller ikke. Det koster ikke noe ekstra og er selvsagt frivillig.

Det blir servert enkel mat og drikke alle dager, men vi anbefaler foreldre å sørge for at barna får en skikkelig matpakke med.

Alle deltakere vil få t-skjorte og sekk, samt TINE meieriprodukter hver dag. I år er det noen nye TINE-produkter. I tillegg blir det diplom for ferdig utført fotballskole.

Prisen for tre dager er 600,- som må forhåndsbetales på denne nettsiden med VISA-kort eller annen betalingsmetode. Vi har begrenset antall plasser på grunn av plass, instruktører og utstyr, derfor gjelder “først til mølla” prinsippet.

Betalte plasser som ikke brukes, refunderes dessverre ikke.

Vi ses på fotballskole!