Telenor Fotball fritidsordning (FFO) er et tilbud til alle barn fra 1. – 7. klasse i Storhaug bydel.

1. klasse har tilbud mandag og torsdag, mens øvrige kan velge alle dager. Foruten skolene Storhaug og Nylund tar vi også imot barn fra andre skoler som måtte være interesserte i det.

Brodds fotballfritidsordning er i regi av Telenor Xtra som ble etablert av Norges Fotballforbund I 2012.

FFO er opptatt å av at alle skal få oppleve mestringsfølelse uansett alder, nivå og kjønn.

Vi tilpasser øvelsene til alle nivå og deler opp i mindre grupper slik at alle får den oppfølgingen de trenger.

FFO følger skoleruten. Ved planleggingsdager/helligdager som gjelder skolen, har FFO stengt. FFO har også stengt i påsken og romjulen.

Åpningstidene for FFO er mandag – fredag fra skoleslutt til 16:30.

NB! Fra 1. august frem til skolestart tilbys det heldagsskole. Det samme gjelder fra skoleslutt og ut juni måned. Vi har også heldagsskole i høstferie og vinterferien. Det er egen påmelding til heldagsskolene mot en avgift. Program vil bli sendt på epost og lagt ut i SPOND, samt publisert på Broddfk.no.

Brodd har 100 tilgjengelige plasser hver dag.

Mat og utstyr

Det serveres brød mat hver dag, i tillegg har vi varm mat en gang i uken. All mat er inkludert i FFO prisen. Vi får all matleveranse fra Rema 1000 Storhaug. Dersom barnet har matallergier/intoleranse eller andre spesielle matbehov, er det viktig at det gis beskjed om i påmeldingen.

Alle spillere får bag, teknisk treningstrøye, shorts, bukse og treningsgenser half zip.

Priser: Du betaler for FFO 10 måneder i året.
1 dag i uken: 640,- pr måned
2 dager i uken: 1200,- pr måned
3 dager i uken: 1600,- pr måned
4 dager i uken: 1900,- pr måned
5 dager i uken: 2200,- pr måned
Vi sender ut regning den 15. i hver måned (forhåndsbetaling).

For å bestille plass til ditt barn på Brodd Telenor Xtra FFO, send epost til ffo@brodd-fk.no med følgende opplysninger:

• Navn på deltaker:
  • Ønskede dager:
  • Fødselsdato:
  • Navn på foresatt:
  • Telefon foresatt:
  • Epost foresatt:
  • Adresse:
  • Skole:

Oppsigelse av plass på FFO

Oppsigelsestiden er 2 måneder, regnet fra den 15. i påfølgende måned. Oppsigelsen skal varsles på epost ffo@broddfk.no

Hvis en vil redusere plasstørrelsen gjelder det som oppsigelse av en del av plassen og oppsigelsesreglene gjelder.

Husk å si opp plassen før 15.juni om man IKKE skal benytte plassen til neste semester. Ellers så går påmeldingen automatisk videre.

Faktura/betaling

Faktura sendes til epostadressen bestillingen er registrert med. Vi anbefaler alle å opprette e-faktura/avtalegiro.

Husk at utgifter til FFO i likhet med SFO blir trukket av på skatten. http://www.skatteetaten.no/no/Tabeller-og-satser/Foreldrefradrag-for-legitimerte-utgifter-til-pass-og-stell-av-barn/?ssy=2014#formulaDiv

Dagsplan

Vi henter 1. –  3. klassingene ved skoleslutt på Storhaug og Nylund skole, mens de øvrige kommer seg til Midjord selv. Vi spiser i Broddhuset, før barna gjør seg klar for trening 14:45-16:00. Spillerne hentes ved fotballbanen på Midjord i perioden 16:00 – 16.30. Fravær meldes Rune Larsen, i SPOND.

FFO er en fin arena for å knytte barn sammen på tvers av skolegrenser. Vi følger Telenor Xtra og NFF sine skoleringsplaner for barn fra 6-12 år. Vi legger mest vekt på fotball men er også innom andre idretter. Klubben legger stor vekt på holdninger og fair play. Brodd er også med på fellesarrangementer med andre FFO-er i distriktet. Blant annet spiller vi turnering i Randaberg arena, og har sommer avslutning i Kongeparken. I forbindelse med disse tas det egenandel, men vi streber å holde disse på et minimum.

PS! Brodds prosjekt «Idretten er fargeblind», delvis finansiert av Stavanger kommune og Ekstrastiftelsen, har et begrenset antall plasser på FFO, som gir barn av flyktninger og innvandrere en mulighet til å prøve tilbudet med sterkt rabatterte priser. Ta kontakt om dette på samme epost som listet tidligere.

FFO-ansatte 2019/2020:

Rune Larsen: Leder FFO (Instruktør)
Har trent klubbens A-lag i 2014. Har spillererfaring fra Farsund, og har tidligere også trent IL Pol i Stavanger. Har tidligere vært tilknyttet barnevernstjenesten i Stavanger, og er en strukturert og organisatorisk anlagt type. Vil ha ansvar for foreldreoppfølging gjennom foreldremøter osv – samt den overordnede sportslige oppfølgingen.
Epost: ffo@brodd-il.no

Ali Kilinc (Instruktør)
Teknikeren framfor noen. Ali har spilt i Adeccoligaen for SIF, og vist seg fram for flere toppklubber. Ali trener i dag også junior elite og er assistent på klubbens A-lag-
Epost: kil_inc@hotmail.com

Aleksander Midtsian (Instrukstør
Midtsian har spillererfaring både fra eliteserien med Lyn, og fra Obosligaen med både Manglerud Star og Bryne. Etter endt spillerkarriere i Bryne har han jobbet med utvikling for jærbuene – og hatt ansvaret for junior elite – og klubbens fotballfritidsordning. Han er også trener for klubbens A-lag.

Tor Inge Brendøy (Instruktør)
46 år og fra Osterøy. Har spillererfaring fra 1. og 2.divisjon. Er i tillegg altmuligmann på A-laget.

Jefferson De Souza (Instruktør)

“Jeffi” er tilbake etter å ha spilt for Nest-Sotra i vår. Vi får se hvor lenge vi får beholde teknikeren, men enn så lenge skal han bidra for Brodd’s A-lag samt jobbe på FFO og IFO.

Klajdi Burba(Instruktør)

Spillererfaring fra Viking, nå spiller på klubbens A-lag.

Liban Ali Abdi (Instruktør)

Spillererfaring fra Viking, nå spiller på klubbens A-lag.

Casper Aalen Norseng (Instruktør)
Spiller på junior Elite og klubbens A.lag.

Amalie Stavnem (Instruktør)
Student og tidligere trener for jenter 2009/10. Har spillererfaring fra Brodd.

Tiril Mong (Instruktør)

Student, har spillererfaring fra Brodd og Vidar.

I tillegg bidrar også spillere fra klubbens juniorlag.