Telenor Fotball fritidsordning (FFO) er et tilbud til alle barn fra 1. – 7. klasse i Storhaug bydel.

1. klasse har tilbud mandag og onsdager, mens øvrige kan velge alle dager. Foruten skolene Storhaug og Nylund tar vi også imot barn fra andre skoler som måtte være interesserte i det.

Brodds fotballfritidsordning er i regi av Telenor Xtra som ble etablert av Norges Fotballforbund I 2012.

FFO er opptatt å av at alle skal få oppleve mestringsfølelse uansett alder, nivå og kjønn.

Vi tilpasser øvelsene til alle nivå og deler opp i mindre grupper slik at alle får den oppfølgingen de trenger.

Åpningstidene for FFO er mandag – fredag fra skoleslutt til 16:30.

FFO følger skoleruten. Ved planleggingsdager/helligdager som gjelder skolene, har FFO stengt. FFO har også stengt i påsken og romjulen.

I høstferien, vinterferien, to uker etter skoleslutt og to uker før skolestart tilbys det heldagskole. Her er det egen påmelding mot en avgift.

Brodd har 70 tilgjengelige plasser hver dag.

Mat og utstyr

Det serveres brød mat hver dag, i tillegg har vi varm mat en gang i uken. På fine sommerdager benytter vi oss av grillen. Gi informasjon  ved spesielle mat behov. Vi får all matleveranse fra Rema 1000 Storhaug.

Alle spillerene får bag, t-skjorte, shorts, strømper, bukse og jakke fra Telenor Xtra.

Priser:
1 dag i uken: 640,- pr måned
2 dager i uken: 1200,- pr måned
3 dager i uken: 1600,- pr måned
4 dager i uken: 1900,- pr måned
5 dager i uken: 2200,- pr måned
Vi sender ut regning den 15. i hver måned (forhåndsbetaling).

For å bestille plass til ditt barn på Brodd Telenor Xtra FFO, send epost til ffo@brodd-il.no med følgende opplysninger:

• Navn på deltaker:
  • Ønskede dager:
  • Fødselsdato:
  • Navn på foresatt:
  • Telefon foresatt:
  • Epost foresatt:
  • Adresse:
  • Skole:

Det er to måneders oppsigelsestid på FFO, som skal varsles på epost ffo@brodd-il.no Hvis en vil redusere plasstørrelsen gjelder det som oppsigelse av en del av plassen og oppsigelsesreglene gjelder.

Faktura sendes til epostadressen bestillingen er registrert med. Vi anbefaler alle å opprette e-faktura/avtalegiro. Husk at utgifter til FFO i likhet med SFO blir trukket av på skatten. http://www.skatteetaten.no/no/Tabeller-og-satser/Foreldrefradrag-for-legitimerte-utgifter-til-pass-og-stell-av-barn/?ssy=2014#formulaDiv

Dagsplan

Vi henter 1. –  3. klassingene ved skoleslutt på Storhaug og Nylund skole, mens de øvrige må komme seg til Midjord selv. Vi spiser i Broddhuset, før barna gjør seg klar for trening 14:45-16:00. Vi har mulighet til å gå i Storhaughallen mandager om været er ille, ellers er vi alltid ute. Spillerne hentes ved fotballbanen på Midjord i perioden 16:00 – 16.30. Fravær meldes Rune Larsen. (Se kontaktinfo nederst).

FFO er en fin arena for å knytte barn sammen på tvers av skolegrenser. Vi følger Telenor Xtra og NFF sine skoleringsplaner for barn fra 6-12 år. Vi legger mest vekt på fotball men er også innom andre idretter. Klubben legger stor vekt på holdninger og fair play. Brodd er også med på fellesarrangementer med andre FFO-er i distriktet. Blant annet spiller vi turnering i Randaberg arena, og har sommer avslutning i Kongeparken. I forbindelse med disse tas det egenandel, men vi streber å holde disse på et minimum.

PS! Brodds prosjekt «Idretten er fargeblind», delvis finansiert av Stavanger kommune og Ekstrastiftelsen, har et begrenset antall plasser på FFO, som gir barn av flyktninger og innvandrere en mulighet til å prøve tilbudet med sterkt rabatterte priser. Ta kontakt om dette på samme epost som listet tidligere.

FFO-ansatte 2019:

Rune Larsen: Leder FFO (Instruktør)
Har trent klubbens A-lag i 2014. Har spillererfaring fra Farsund, og har tidligere også trent IL Pol i Stavanger. Har tidligere vært tilknyttet barnevernstjenesten i Stavanger, og er en strukturert og organisatorisk anlagt type. Vil ha ansvar for foreldreoppfølging gjennom foreldremøter osv – samt den overordnede sportslige oppfølgingen.
Epost: ffo@brodd-il.no

Petter Haukali Olsen (Instruktør)
Midtbanespiller på A-laget. Har bakgrunn fra Vikings ungdomsakademi, og kom til Brodd før 2013-sesongen. Er bosatt på Eiganes. Telefon: 971 39 690
Epost: petter.haukali@hotmail.com

Ali Kilinc (Instruktør)
Teknikeren framfor noen. Ali har spilt i Adeccoligaen for SIF, og vist seg fram for flere toppklubber. Ali trener i dag også junior elite og er assistent på klubbens A-lag-
Epost: kil_inc@hotmail.com

Aleksander Midtsian (Instrukstør)

Midtsian har spillererfaring både fra eliteserien med Lyn, og fra Obosligaen med både Manglerud Star og Bryne. Etter endt spillerkarriere i Bryne har han jobbet med utvikling for jærbuene – og hatt ansvaret for junior elite – og klubbens fotballfritidsordning. Han er også trener for klubbens A-lag.

Tor Inge Brendøy (Instruktør)

46 år og fra Osterøy. Har spillererfaring fra 1. og 2.divisjon. Er i tillegg altmuligmann på A-laget.

Casper Aalen Norseng

Spiller på junior Elite og klubbens A.lag.

Malin Skjæveland

Student og tidligere trener for jenter 2009/10. Har spillererfaring fra Brodd.

Amalie Stavnem

Student og tidligere trener for jenter 2009/10. Har spillererfaring fra Brodd.

I tillegg bidrar også spillere fra klubbens Juniorlag.

Styrerepresentant i ressursgruppe for FFO:
Camilla Veen