Velkommen til Brodd og Midjord stadion. Her er litt viktig informasjon for deg som skal besøke Midjord, enten i forbindelse med kamp eller av andre årsaker.

Brodd spiller sine kamper på kunstgress. Dette gjelder i alle årsklasser. Hovedbanen er 65×108 meter lang og nylagt høsten 2016, mens bane 2 er 55×92 meter lang. Det er også små grusflater på Midjord, men disse brukes bare unntaksvis av våre yngre lag.

For å komme til Midjord med bil kan man enten kjøre via Strømsbrua – og kjøre Nymansveien eller via Godalen for å komme ned til vårt anlegg – eller kjøre opp via Haugesundsgata og ta til venstre straks du møter Nymansveien. Innkjørselen til anlegget er samme som er merket med «Midjord bydelshus».

For tilreisende klubber anbefaler vi overnatting på Scandic Stavanger City som kun ligger halvannen km fra Brodd Stadion. Ta kontakt med hotellet på e-post stavangercity@scandichotels.com eller tlf. 21615200 for å reservere deres neste kampopphold.

Velkommen til Scandic Stavanger City

Garderobeanlegget er i kjelleren til det nye Broddhuset, ferdigstilt mai 2017. Fram til denne tiden brukes garderober i Midjord bydelshus like ved banen. Om ditt lag spiller i yngre aldersklasser skal bruk av garderobe være avtalt med Brodd-lag i forkant.

Brodd spiller med grønne og hvite drakter – eventuelt helgrønt.

A-lag og B-lag bruker grønne shortser og grønne strømper.

Toaletter finnes i tilknytning til garderobeanlegget – men også i den røde brakken merket “Kontor”. Her er også klubbadministrasjon og kiosk. Hjertestarter er plassert i kjelleren – i skapet lengst fra døren ut til banen.

Velkommen til Brodd – og Midjord stadion.