Brodd Fotball – verdens kuleste klubb!

Vi har en del fantastiske Brodd-artikler som passer perfekt til deg som er glad i Brodd.

Ta en titt på produktene under, og finn ut hva akkurat du har lyst på.

Send mail med bestilling til brodd@broddfk.no , så får du en bekreftelse i retur på når du kan hente dine nye Brodd-artikler.

Vipps beløpet til #14127 Brodd Fotballklubb Stavanger når du henter produktene dine.

Heia Brodd!

Grå lue med grønn Brodd-logo. Brodd har flotte, kule og behagelige refleksluer med logo på lager. Med disse er det umulig å ikke vise igjen om kvelden, da hele luen har refleks i stoffet. Så dette er et godt alternativ til refleks/-vest, eller som et supplement. Innsiden av luen er i behagelig fleece.

Brodd reflekslue størrelse barn (for barn opp til ca. 9 år) 200,-
Brodd reflekslue størrelse voksen (for barn fra  ca. 10 år) 200,-

I  💚  Brodd FK handlenett. Posene er i miljøbomull (uten fargestoffer) og av god kvalitet. Kan selvsagt benyttes på handleturen, til fotballskoene eller rett og slett bare verdens kuleste veske. Løp og kjøp. Trykk på begge sider.

Brodd handlenett 150,-

Sort munnbind med Brodd-logo. Brodd hjelper deg med å ta smittevern på alvor, samtidig som du har byens kuleste munnbind.

Brodd munnbind 80,-

Stilig svart lue med brettbar kant for kalde vinterdager.  For å gi luen enda bedre varmeskapende egenskaper er selvsagt logo av klubben i ditt hjerte brodert på.

Brodd lue sort størrelse barn (bredde 20 cm, høyde 19 cm) 150,-
Brodd lue sort størrelse voksen (bredde 23 cm, høyde 22 cm) 150,-

I Stavanger regner det dessverre fra tid til annen, men den gode nyheten er da at du kan stå under Brodd sin egen paraply. Kommer godt med, både som tilskuer på kamper og treninger. Paraplyen har en størrelse på hele 28inches, noe som gjør at det er mer enn nok plass til to personer under.

Brodd paraply 200,-

Stilren snapback caps med brodert klubb-logo. Capsen kommer i en størrelse og passer både til gutter og jenter i alle aldre.

Brodd cap 150,-

Den nye buffen vår er både slitesterk og stilren. Hold halsen varm med buff som isolerer godt. Den er godt egnet for fotball, og kan brukes som hodebånd, lue eller hette.

2 stk. Brodd buff 50,-

Trendy håndkle i 100% bomull. Perfekt til hjemmebruk og trening, da det er lett og tørker raskt. Håndkleet er laget av 100% bomull som gir en myk og veldig behagelig opplevelse. Skill deg ut med stor logo på håndkleet av favorittklubben din!

Brodd badehåndkle 150,-

Sov godt i ditt favorittlag sitt sengetøy, med lekre detaljer og stor klubb-logo. Sengesettet er laget av 100% polyester, og er mykt og behagelig mot huden. I tillegg er det veldig slitesterkt. Polyester verken krymper eller skrukker.

Brodd sengetøy 250,-

Brodd lue sort og 2 stk. Brodd buff 175,-